Що буде хулігану, який напав на жінку та кондуктора на Успенській в Одесі

Що буде хулігану, який напав на жінку та кондуктора на Успенській в Одесі.

Що буде хулігану, який напав на жінку та кондуктора на Успенській в Одесі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 серпня 11:29

За побиття кондуктора тролейбуса та жінки, яка стала на її захист, поліцейські повідомили 38-річному правопорушнику про підозру у хуліганстві. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Інцидент стався у липні на вулиці Успенській в Одесі. Про нього поліцейським повідомив свідок.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці встановили, що іноземець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, поводився у громадському транспорті зухвало, відмовився платити за проїзд і почав сварку з 52-річною кондукторкою. Ображаючи останню і лаючись у її бік, він кілька разів ударив жінку по голові, завдавши їй фізичного болю.

За робітницю громадського транспорту заступилася 30-річна одеситка. Після усного зауваження городянки, зловмисник переключив свою увагу на неї і почав бити її та тягнути за волосся, завдавши легких тілесних ушкоджень. Його дії припинили поліцейські, які прибули на виклик.

"Провівши в рамках досудового розслідування судово-медичну експертизу, зібравши достатню кількість доказів, поліцейські під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси перекваліфікували дії правопорушника зі ст. 125 Кримінального кодексу України (навмисне легке тілесне ушкодження) на статтю 2 За протиправні дії чоловікові загрожує штраф від 17000 до 34000 гривень або пробаційний нагляд терміном до п'яти років, або обмеження волі на той же термін. на стадії завершення та найближчим часом до суду буде направлено обвинувальний акт", – повідомив начальник відділення поліції №1 Одеського районного управління поліції №1 підполковник поліції Володимир Чернухін.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах