В Одесі обвалився житловий будинок: під завалами опинилася жінка

Рятувальник на місці обвалу.

Рятувальник на місці обвалу. Фото ілюстративне: od.dsns.gov.ua

Події
10 серпня 11:15

Удень у п'ятницю, 9 серпня, в Пересипському районі Одеси стався обвал одноповерхового приватного будинку. У будівлі частково зруйнувалося перекриття.

Про це в суботу, 10 серпня, повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Унаслідок обвалу під уламками опинилася господарка 1951 року народження. Її деблокували та передали медикам швидкої допомоги працівники ДСНС. 

Нагадаємо, 20 липня, виникло руйнування складської будівлі на території Одеського морського торгівельного порту. Унаслідок обвалу під завалами опинилося двоє чоловік. Одного з них, громадянина 1990 року народження, рятувальники деблокували за допомогою гідравлічного інструменту та передали медиками. Іншого постраждалого, громадянина 1993 року народження, на жаль, вилучили з-під руїн вже без ознак життя.

Також ми повідомляли, що на території одного із санаторіїв Одеси загинула 13-річна дівчинка. Дитина малювала графіті на стінах закинутої будівлі на висоті 14–15 поверху, однак не втрималася й упала у проміжок між сходами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах