В Одесі пролунав потужний вибух: що відомо (оновлено)

Ракета в небі.

Ракета в небі. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
11 серпня 19:30

Увечері в неділю, 11 серпня, в Одесі прогримів гучний вибух. У місті й області триває повітряна тривога. Її оголосили о 19:17 через загрозу застосування балістичного озброєння з півдня.

О 19:17 міський голова Одеси Геннадій Труханов повідомив про загрозу балістики із Криму, а о 19:19 закликав усіх, хто перебуває в Одесі, бути в безпечних місцях. Одразу після цього попередження о 19:20 в місті пролунав потужний вибух.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Імовірно, що окупанти атакували наше місто балістичною ракетою. Інформації щодо того, чи є влучення або ж ракету вдалося збити, ОВА та міська влада поки що не надавали. Чекаємо на офіційні коментарі.

Станом на 19:30 повітряна тривога в Одесі й Одеській області триває. Ракетна небезпека для регіону зберігається. Міський голова Одеси Геннадій Труханов і начальник Одеської ОВА Олег Кіпер закликають громадян бути в укриттях до відбою.

Оновлено 12 серпня:

ПК "Південь" повідомляє, що минулої доби, 11 серпня 2024 року, російські окупаційні війська атакували Одещину та Миколаївщину балістичними ракетами, ймовірно "Іскандер-М", запустивши по одній на кожному з напрямків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах