В Одесі відсторонили від роботи директора школи, яка відмовилася встановлювати на будівлі школи табличку загиблого військового

В Одесі відсторонили від роботи директора школи, яка відмовилася встановлювати на будівлі школи табличку загиблого військового.

В Одесі відсторонили від роботи директора школи, яка відмовилася встановлювати на будівлі школи табличку загиблого військового. Фото: wikipedia.org

Події
16 серпня 08:41

В Одесі відсторонили від роботи директора школи №1 на Михайлівській площі, 10, яка відмовилася встановлювати на приміщенні школи меморіальну табличку загиблому військовому. Про це повідомляє директор департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич.

"Так соромно, як сьогодні, за свою улюблену роботу мені ще ніколи не було... На зустрічі з сім'ями загиблих Героїв дізналася, що сім'ї відмовили у встановленні Меморіальної дошки на будівлі школи.

Мої вибачення дружина прийняла. Працюємо зі школою. Поки керівника усунуто, до повного з'ясування ситуації. З усіма колегами повторно проговорили, як вчинити. Трохи згодом пропишу публічно для публіки. Це дуже боляче визнавати. Але для цього ми і живі люди, щоби виправляти свої гріхи", – сказано в її повідомленні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що аргументом відмови стало те, що на території навчального закладу вже є подібні меморіали і що це не цвинтар.

У відповідь на цей випадок Буйневич пообіцяла розібратися із ситуацією та наголосила, що подібна поведінка неприпустима. Вона зазначила, що всі директори шкіл ознайомлені з алгоритмом встановлення пам'ятних дощок, і таких випадків не має бути.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах