В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям (оновлено)

В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям.

В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям. Скриншот відео

Події
19 серпня 10:07

У суботу, 17 серпня, у місті Кілія Одеської області невідомий чоловік у стані алкогольного сп'яніння, зайшовши на подвір'я до сусідів, почав стріляти по собаках. Після цього зловмисник вирушив на вулицю Миру, де продовжив стріляти вже по людях, зокрема погрожував двом дітям.

Про це у Facebook-групі "Підслухано Кілія" повідомила місцева мешканка.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Погрожуючи зброєю, він затримав двох неповнолітніх дівчат, і коли одна почала тікати, вистрелив услід, а другу примусив сісти і, погрожуючи пістолетом, не відпускав, поки не приїхала поліція, яку визвали свідки", – йдеться в повідомленні.

Відео: Facebook-сторінка "Підслухано Кілія"

На порушника склали й направили до поліції дві заяви: одну від сусідки, по собаках якої він стріляв, іншу – від батьків потерпілих дітей.

За інформацією жінки, яка повідомила про подію, фігуранта після затримання відпустили на волю. Водночас міський голова Кілійської громади В'ячеслав Чернявський, коментуючи інцидент, заявив, що порушнику зараз обирають запобіжний захід.

"Дуже шкода, що це в нашій громаді, тим більш під час війни! Дану особу встановлено та доставлено було до відділу поліціі, зброю вилучили, та обирають запобіжний захід! Людині за статтею загрожує обмеження волі. Більш детально прокоментує поліція, адже поки йде слідство, говорити нічого не можна", – зазначив Чернявський.

Скриншот повідомлення В'ячеслава ЧернявськогоСкриншот повідомлення В'ячеслава Чернявського

У поліції даний інцидент поки що не коментували. Чекаємо на офіційну інформацію.

Оновлено 19 серпня:

У Нацполіції повідомили, що за фактом стрілянини чоловіком у місті Кілія поліцейські розпочали кримінальне провадження.

17 серпня ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в місті Кілія, на вулиці Гагаріна, чоловік з вулиці здійснив постріли через паркан сусідів у бік їхнього домоволодіння і пішов у невідомому напрямку.

Правоохоронці розшукали правопорушника, яким виявився 73-річний місцевий житель, і вилучили в нього пневматичний револьвер під патрон Флобера з одним набоєм. Від сусідів зловмисник пішов на дитячий майданчик, де перебували дві 15-річні дівчини. Одна з них, злякавшись револьвера, втекла, а друга залишилась.

Чоловік був п’яний, спілкувався з дитиною. Поліцейським він пояснив, що стріляв у сусідських собак, які нібито заважали йому відпочивати. На щастя, ні люди, ні тварини не постраждали.

Зараз опитують свідків події. Після проведення всіх необхідних слідчих дій буде надана остаточна кваліфікація діям фігуранта.

В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям.В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям. Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям (оновлено).В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям (оновлено). Фото: od.npu.gov.ua

В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям (оновлено).В Одеській області чоловік відкрив стрілянину по собаках і погрожував зброєю дітям (оновлено). Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах