У мережі обговорюють ДТП з вантажівкою, яка перевозила до Одеси заморожених собак

У мережі обговорюють ДТП з вантажівкою, яка перевозила до Одеси заморожених собак.

У мережі обговорюють ДТП з вантажівкою, яка перевозила до Одеси заморожених собак. Фото: novosti-n.org

Події
30 серпня 10:26

Увечері 28 серпня в центрі Миколаєва потрапила в аварію вантажівка, яка перевозила до Одеси трупи заморожених собак. У мережі ведеться активне обговорення інциденту. Людей непокоїть навіщо довелося везти туші саме до нашого міста.

Як повідомляє миколаївське видання " Новини N ", в автомобілі Renault Master знаходилося близько 2,5 тонн заморожених собак, яких везли з Дніпра.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич прокоментував ситуацію з трупами та заявив, що в машині були медичні відходи, у тому числі 339 кілограм померлих тварин. Вантаж призначався одеській компанії, яка займається утилізацією таких відходів.

Зоозахисниця Яна Титаренко заявила, що це нормальна практика, коли померлих тварин перевозять на кремацію. Ветеринарні клініки зазвичай заморожують померлих тварин у холодильниках. Спеціальна служба не має змоги приїжджати щодня, тому такі рейси відбуваються приблизно раз на тиждень.

Чому виник резонанс

У мережі обговорюють ДТП з вантажівкою, яка перевозила до Одеси заморожених собак.У мережі обговорюють ДТП з вантажівкою, яка перевозила до Одеси заморожених собак. Фото: t.me/Підслухано Одеса Новини

Один із журналістів у себе в телеграм-каналі написав, що собак використовували для шаурми і навіть прикріпив фото "підозрюваних". Цю інформацію опублікували інші канали. Але невдовзі піст видалили і журналіст повідомив, що помилився.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах