Один із начальників Одеського квартирно-експлуатаційного управління брав хабарі

Один із начальників Одеського квартирно-експлуатаційного управління брав хабарі.

Один із начальників Одеського квартирно-експлуатаційного управління брав хабарі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
02 вересня 13:28

За відкати віддав під бізнес нерухомість Міністерства Оборони України: поліцейські викрили одного з начальників Одеського квартирно-експлуатаційного управління. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, начальник одного з відділів Одеського квартирно-експлуатаційного управління командування сил логістики Збройних Сил України підшукав кандидатуру – громадянина, який планував займатися технічним обслуговуванням автомобілів та потребував місця під бізнес. Майбутньому бізнесменові урядовець запропонував взяти в оренду гаражне приміщення площею 143,1 квадратних метрів та технічний майданчик площею 60 квадратних метрів, що знаходяться на балансі Міністерства Оборони України. Пообіцяв забезпечити швидкий тендер без конкурентів та перемогу у ньому, а надалі – безперешкодну підприємницьку діяльність. За свої послуги він запросив 300 доларів та щомісячні відкати у розмірі 200 доларів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські задокументували, як фігурант, виконавши обіцяне, отримав від чоловіка "подяку" двома траншами на суму 900 доларів, з урахуванням трьох місяців подальшої "співпраці". Після цього ділка затримали та вилучили у нього гроші та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Фігуранту повідомили про підозру. Йому загрожує строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання вартових з правом внесення застави у розмірі 605600 гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах