Керівника одеського центру соціально значимих хвороб звільнили

Керівника одеського центру соціально значущих хвороб звільнили.

Керівника одеського центру соціально значущих хвороб звільнили. Фото: facebook.com/businka.svet

Події
09 вересня 19:53

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області – кадрові зміни. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Одеської ОДА.

З посади генерального директора звільнили Світлану Ізосімову.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Незважаючи на її досягнення як керівниці закладу, сьогоднішній день вимагає більш рішучих та ефективних дій та рішень", – зазначили у повідомленні.

Вирішується питання щодо призначення нового керівника медичного закладу.

Нагадаємо, що колишню главу "Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Ірину Парамонову також звільнили. Причиною стали численні порушення, виявлені перевіркою від ОВА у центрі. Також усі зібрані під час перевірки матеріали направили до прокуратури.

Співробітники ОВА під час перевірки роботи швидкої допомоги виявили, що Парамонова завищує собі зарплату, причому робить це за рахунок урізання окладу підлеглих. Переплата на завищених зарплатах керівництву склала понад два мільйони гривень у період із вересня 2022 року до серпня 2023 року. Також під час перевірки стало відомо про тотальну нестачу транспорту, некомплект штату водіїв, дефіцит медикаментів. А паливо для автомобілів закуповується в одного, до того ж вельми сумнівного постачальника, єдина АЗС якого знаходиться на відстані 60 кілометрів, договір на ремонт автомобілів також підписано лише з одним СТО, через що 30-40% рухомого складу стоїть у черзі на ремонт.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах