В Одесі призначили нового керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

В Одесі призначили нового керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

В Одесі призначили нового керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
11 вересня 08:21

У зв'язку із звільненням попереднього керівника Центру екстреної медичної допомоги та медицини Катастроф Світлани Ізосімової колективу представи нового тимчасово виконуючого обов'язки генерального директора – лікаря з медицини невідкладних станів, завідувача підстанції №5 Центру ЕМД та МК Кіка Едуарда Володимировича. Про це повідомляє Центр екстреної медичної допомоги та медицини Катастроф Одеської області.

Так, 10 вересня 2024 року у Валихівському провулку, 10 відбулася зустріч першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації Олександра Харлова та директора Департаменту охорони здоров'я Одеської обласної державної адміністрації Оксани Рокунець-Сорочан із завідувачами, старшими фельдшерською медичною та працівниками Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час зустрічі з нагоди призначення тимчасового виконувача обов'язків генерального директора Центру Олександр Харлов окреслив проблемні питання функціонування одеської обласної екстренки та висловив упевненість, що всі вони знайдуть своє рішення вже найближчим часом, і кадрові рішення сприятимуть цьому.

Едуард Володимирович Кіка Eduard Kika народився в Миколаївській області, 2013 року закінчив Миколаївський медичний коледж, Одеський національний медичний університет, а з 2022 року є студентом Інституту публічної служби та управління НУ "Одеська політехніка".
Починав свою трудову діяльність як завідувач ФАПу. Три роки працював фельдшером в Одеській обласній дитячій клінічній лікарні. У 2018 році приєднався до колективу Одеського обласного центру ЕМД та ТК, пройшовши шлях з посади фельдшера з МНС до завідувача підстанції. Має за плечима численні професійні курси, а також закордонне стажування у Службі аеромедичної евакуації у Варшаві.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах