На трасі Київ – Одеса сталася ДТП за участю двох фур: є постраждалий

Аварія за участю двох фур на трасі Київ – Одеса.

Аварія за участю двох фур на трасі Київ – Одеса. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
14 вересня 12:35

Уранці в п'ятницю, 13 вересня, близько 05:00, на трасі Київ – Одеса, неподалік села Єлизаветівка, сталася аварія за участю двох вантажівок. 

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеської області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 34-річний житель Вінницької області, керуючи вантажівкою SCANIA, неуважно слідкував за дорожньою обстановкою. Через це він зіштовхнувся з аналогічною фурою, яку 59-річний земляк припаркував на правій смузі.

Аварія за участю двох фур на трасі Київ – Одеса.Аварія за участю двох фур на трасі Київ – Одеса. Фото: ГУНП в Одеській області

Унаслідок зіткнення сталося займання транспортних засобів. У ДТП постраждав пасажир 34-річного керманича. Його каретою швидкої допомоги доправили до лікарні з переломами обох ніг. Поліцейські перевірили водіїв на стан сп’яніння. Перевірка показала, що вони були тверезі.

Аварія за участю двох фур на трасі Київ – Одеса.Аварія за участю двох фур на трасі Київ – Одеса. Фото: ГУНП в Одеській області

На місці події працювали слідчі та рятувальники. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (частина перша статті 286 Кримінального кодексу України). Цей злочин карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

У рамках провадження транспортні засоби помістили на арештмайданчик для проведення низки експертиз. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

У пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області повідомили, що вдень 13 вересня в рятувальників був виїзд на 440 кілометр автошляху Київ – Одеса. Там вони відмили із проїжджої частини паливно-мастильні матеріали, які залишилися на дорозі після ДТП. Імовірно, йдеться саме про цю аварію.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах