Під час останньої ракетної атаки на порт Одеси загинув капітан другого рангу Володимир Ковальчук

Під час останньої атаки на порт Одеси загинув капітан другого рангу Володимир Ковальчук.

Під час останньої атаки на порт Одеси загинув капітан другого рангу Володимир Ковальчук. Фото: facebook.com/nerubayska.gromada

Події
24 вересня 18:35

На Одещині внаслідок ракетного обстрілу загинув командир корабля морської охорони та капітан третього рангу Володимир Ковальчук. Про це повідомляє Нерубайське товариство Одеської області, звідки він родом.

За інформацією Морської охорони, Володимир Петрович Ковальчук загинув 20 вересня 2024 року, отримавши поранення, несумісні із життям.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 20 вересня Одесу атакували російською ракетою. У результаті було пошкоджено припортову інфраструктуру, цивільні об'єкти та судно під прапором Антигуа. Ворог випустив портом Одеси "Іскандер-М". Внаслідок обстрілу поранення отримали четверо цивільних осіб.

"Сьогодні з військовими почестями провели в останню путь Героя, капітана другого рангу Володимира Ковальчука, моряка-прикордонника, справжнього патріота, який до останнього дихання служив Україні. Володимир був людиною, яка втілювала в собі найкращі якості українського воїна – відвагу, самовідданість та глибоке почуття Він самовіддано служив на захисті наших кордонів, завжди був готовий прийти на допомогу побратимам і захистити мирне життя українців.

Як зазначили моряки-прикордонники, побратими поважали Командира за його мужність та готовність прийняти будь-які виклики. Він залишив по собі світлі спогади та незгасну пам'ять у серцях тих, хто мав честь служити з ним.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах