Пам'ятник Пушкіну в Одесі сховають за парканом

Пам'ятник Пушкіну в Одесі сховають за парканом.

Пам'ятник Пушкіну в Одесі сховають за парканом. Фото: youtube.com/@GdeIdemTV

Події
25 вересня 15:20

Пам'ятник російському письменнику Олександру Пушкіну на Приморському бульварі в Одесі, який хочуть знести, сховають за парканом. Про це повідомляє " Думська " з посиланням на відповідне рішення виконкому.

На наступному засіданні одеського виконкому міської ради може бути призначено Управління капітального будівництва (УКБ) відповідальним за демонтаж у місті імперських пам'яток.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Однак, судячи з тексту документа, до реального початку дії ще дуже далеко, оскільки потрібний "замовник проектування демонтажу (перенесення, вилучення) пам'яток", які підпадають під закон про декомунізацію.

У той же час, як повідомило джерело у міськраді, поспішати з пам'ятником Пушкіну біля мерії не стануть: його закриють парканом, як колись пам'ятник Катерині в Одесі, і розбиратимуться, як демонтувати.

Ще одне джерело в одеській мерії вважає, що вся ця процедура спрямована виключно на замилювання очей, оскільки за законом вона не потрібна. Адже ми вже знесли пам'ятник Горькому в парку імені Марка Твена і без неї.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах