В Одесі помер один із поранених внаслідок російської атаки по Одесі 20 вересня

В Одесі помер один із поранених у результаті російської атаки по Одесі 20 вересня.

В Одесі помер один із поранених у результаті російської атаки по Одесі 20 вересня. Фото: ar.armradio.am

Події
26 вересня 13:29

У середу, 25 вересня, у лікарні помер один із поранених у результаті російської атаки по Одесі 20 вересня. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Чоловікові було 58 років.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що вдень у п'ятницю, 20 вересня, в Одесі під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Уламки попередньо ракети "Іскандер-М" пошкодили припортову та цивільну інфраструктуру, а також цивільне судно під прапором Антигуа. Четверо громадянських людей поранено. Їм надавали всю необхідну допомогу. Правоохоронці фіксували наслідки чергового злочину росіян.

Після стало відомо, що в Одеській області внаслідок ракетного обстрілу загинув командир корабля морської охорони та капітан третього рангу Володимир Ковальчук. Про це повідомляє Нерубайське товариство Одеської області, звідки він родом. За інформацією Морської охорони, Володимир Петрович Ковальчук загинув 20 вересня 2024 року, отримавши поранення, несумісні із життям. Як зазначили моряки-прикордонники, побратими поважали Командира за його мужність та готовність прийняти будь-які виклики.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах