В Одеській області у ДТП травмувалися двоє людей

Розтрощена внаслідок ДТП автівка.

Розтрощена внаслідок ДТП автівка. Фото: ГУНП в Одеській області

Події
Сьогодні 13:35

У суботу, 28 вересня, близько 17:00, поблизу села Вільне Сергіївської ОТГ сталася аварія, унаслідок якої травмувалися двоє молодиків. 

Про це в неділю, 29 вересня, повідомили у пресслужбі Головного управління Нацполіції в Одеській області. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За попередньою інформацією правоохоронців, 24-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі BMW автодорогою сполученням Шабо — Сергіївка — Татарбунари, не впорався з керуванням. Через це автіка з'їхала з дороги та перекинулася.

Місце ДТП.Місце ДТП. Фото: ГУНП в Одеській області

З місця ДТП медики госпіталізували 24-річного пасажира з переломом ноги та водія із забоєм хребта. Перевірка водія на стан сп’яніння показала, що молодик п’яний. 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження (частина перша статті 286-1 Кримінального кодексу України).

У рамках провадження слідчі помістили транспортний засіб на арештмайданчик та призначили низку судових експертиз.

У пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області повідомили, що постраждалого 2000 року народження деблокували з легковика за допомогою гідравлічних ножиць.

Нагадаємо, увечері 27 вересня в селі Ставрове Окнянської ОТГ Подільського району Одеської області автівка врізалася в дерево. Унаслідок цієї аварії зазнали травмувань троє людей.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах