В Одесі спалахнула пожежа в пекарні: постраждав чоловік

Хліб після пожежі.

Хліб після пожежі. Фото ілюстративне: agroportal.ua

Події
Сьогодні 12:25

Удень у суботу, 5 жовтня, в Одесі на Хаджибейській дорозі виникло загоряння у приміщенні пекарні. Унаслідок пожежі зазнав травм чоловік.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вогонь спалахнул на першому поверсі чотирьохповерхової будівлі та охопив 20 квадратних метрів. Займання оперативно ліквідували вогнеборці.

Під пожежі постраждав чоловік 1985 року народження. Постраждалого госпіталізували. У нього опіки рук і ніг. Причину загоряння та розмір збитків встановлюють.

Для боротьби з полум'ям залучали дев'ять одиниць техніки та 37 вогнеборців від ДСНС, а також одну одиницю техніки та чотирьох людей з особового складу від Комунальної установи "Рятувально-водолазна служба".

Загалом протягом доби 5 жовтня сталося сім пожеж, два з яких спалахнули за межами міста, а п'ять – в Одесі.

Нагадаємо, у ніч проти 6 жовтня росіяни атакували Одесу ударними безпілотниками. Унаслідок цієї атаки зазнали пошкоджень складські приміщення, вантажні автомобілі та газовий трубопровід. Також ворог спрямував по Одеській області дві балістичні ракети. Через цей обстріл є пошкодження суховантажного цивільного судна. Наслідки атаки ліквідували рятувальники.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах