Кількість жертв балістичної атаки по Одеській області зросла до восьми: в лікарні помер молодий хлопець

Медсестра в реанімації біля пацієнта.

Медсестра в реанімації біля пацієнта. Фото ілюстративне: dobro.ua

Події
Сьогодні 13:15

Кількість загиблих унаслідок балістичної атаки росіян по портовій інфраструктурі Одеської області зросла до восьми. Від отриманих поранень у лікарні помер 26-річний хлопець.

Про це повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Раніше ми повідомляли, що вранці 10 жовтня в лікарні помер 46-річний співробітник порту, який зазнав несумісних із життям поранень унаслідок балістичного удару ввечері 9 жовтня.

Нагадаємо, увечері в середу, 9 жовтня, в Одеській області двічі оголошували повітряну тривогу через загрозу застосування балістичного озброєння. Вибухи в місті лунали і під час першої, і під час другої тривоги.

Згодом стало відомо, що росіяни завдали чергового удару балістикою по портовій інфраструктурі Одеської області. Під час атаки ушкоджень зазнало цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз Shui Spirit. Є загиблі та поранені. Прокурори розпочали розслідування цієї атаки за фактом порушення законів та звичаїв ведення війни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах