В Одесі прогриміла низка вибухів: що відомо

Ракета в небі.

Ракета в небі. Фото ілюстративне: varta1.com.ua

Події
Сьогодні 22:45

Пізно ввечері в четвер, 10 жовтня, в Одесі під час повітряної тривоги пролунало кілька вибухів. Повітряну тривогу в Одеській області оголосили о 22:32.

Повітряні Сили ЗС України попередили про загрозу застосування балістичного озброєння з території тимчасово окупованого Криму та закликали тих, хто перебуває в Одесі, пройти в укриття.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Низка вибухів прогриміла в місті о 22:35. Станом на 22:45 тривога в Одесі та Одеській області триває. Загроза ракетного удару зберігається до відбою.

ОВА та міська влада коментарів щодо наслідків цього обстрілу поки не надавала. Чекаємо на офіційну інформацію.

Нагадаємо, 11 жовтня, в Одесі оголосили Днем жалоби за загиблими внаслідок попередньої балістичного атаки на Одеську область. Увечері 9 жовтня росіяни вдарили балістикою по Одеському районі. Через це зазнало пошкоджень цивільне судно під прапором Панами – контейнеровоз Shui Spirit. Спочатку було відомо про шістьох загиблих, однак 10 жовтня їх кількість зросла до восьми: у лікарні померли 46-річний співробітник порту та 26-річний хлопець. Прокурори розпочали розслідування цієї атаки за фактом порушення законів та звичаїв ведення війни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах