На Одещині жінка двічі намагалася дати хабар прикордоннику

Кошти, які порушниця намагалася дати прикордоннику.

Кошти, які порушниця намагалася дати прикордоннику. Фото: Південне регіональне управління Держприкордонної служби України/Facebook

Події
Сьогодні 14:50

У поромному пункті пропуску "Орлівка" Одеської області 54-річна жінка двічі намагалася підкупити прикордонника. Повідомлення про порушення вже скерували до Нацполіції.

Про це в п'ятницю, 25 жовтня, повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Держприкордонної служби України. 

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Що відомо про намагання одеситки підкупити прикордонника

Під час перевірки документів у пасажирів автобусу інспектор прикордонного контролю виявив у фігурантки водійські документи її чоловіка. Ретельно вивчивши документи громадянина, який нібито перебуває за кордоном, прикордонники виявили ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. 

Аби документи не вилучали, жінка спробувала надати прикордоннику хабар у розмірі 300 доларів США. Військовослужбовець відмовився й попередив порушницю, що вона вчиняє злочин. На цьому фігурантка не зупинилася – під час співбесіди вона повторно намагалася підкупити охоронця державного кордону. Цього разу пропозицію неправомірної вигоди службовій особі (статті 369 Кримінального кодексу України) зафіксували та повідомили про це порушення поліцейським.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах