Атака дронами-камікадзе: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Атака дронами-камікадзе: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Атака дронами-камікадзе: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото ілюстративне: focus.ua

Події
06 жовтня 2022 08:07

Ніч із 5 на 6 жовтня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог знову намагався атакувати наш регіон безпілотниками-камікадзе.

У нічному зверненні за підсумками 5 жовтня полковник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив, що під час нічної атаки дронів-камікадзе в Одеській та Миколаївській областях шість дронів збили сили протиповітряної оборони.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На ранок у Службі зв'язку з громадськістю Оперативного командування "Південь" уточнили, що загалом у ніч із 5 на 6 жовтня сили протиповітряної оборони збили дев'ять безпілотників-камікадзе Shahid-136, якими ворог атакував південь України.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук нагадав про те, що у разі виявлення невідомих предметів не варто брати їх до рук. На сьогодні заплановано контрольоване вилучення та підрив залишків однієї з ракет, яка колись упала на наш регіон, тому в одному з районів області буде шумно.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", корабельне угруповання ворожого флоту у Чорному морі складається з десяти одиниць та тримається поблизу кримського берега. У морі присутні п'ять ракетоносіїв, зокрема й два підводних. Загальний залп ракетоносців становить понад три десятки крилатих ракет типу "Калібр".

Відео: facebook.com/okPivden

На території Придністровського регіону Республіки Молдова ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Підрозділи оперативної групи російських військ і збройних формувань самопроголошеної ПМР несуть службу в посиленому режимі. Рівень терористичної загрози владою невизнаної республіки позначений як жовтий.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах