Без паніки: мешканців Одеської області попереджають про навчання

Без паніки: мешканців Одещини попереджають про навчання.

Без паніки: мешканців Одещини попереджають про навчання. Фото: facebook.com/35obrmp

Події
08 серпня 2022 16:56

Жителів міста Подільськ Одеської області попередили про можливі звуки вибухів та стрілянину. Протягом місяця на території міста відбуватимуться злагоджені дії підрозділів Збройних Сил України. Про це повідомляє Подільська міська громада.

Городян просять не турбуватися і не піддаватися паніці, якщо буде чути гучні звуки. Наш регіон перебуває під контролем наших військових.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше мешканцям Одеської області нагадали про правила безпечного спілкування в месенджерах та соцмережах. За словами спікера Одеської ОВА Сергія Братчука, як тільки на Одещині прогримлять різноманітні вибухи, одразу ж у соцмережах та месенджерах починається активне обговорення обстрілів, які люди чули або бачили поряд. Також користувачі викладають відео та фото нових пошкоджень. Однак робити цього не можна, адже це допомагає ворогові. За інформацією Міноборони України, 80% інформації, яку отримує російська розвідка, обробляється з відкритих джерел. В основному із соцмереж.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах