Бійка чиновників на Одещині: поліція відкрила дві кримінальні справи, голова ОВА вже відреагував

Бійка чиновників на Одещині: поліція відкрила дві кримінальні справи, голова ОВА вже відреагував.

Бійка чиновників на Одещині: поліція відкрила дві кримінальні справи, голова ОВА вже відреагував. Фото: скриншот відео

Події
08 липня 2022 08:43

Через вчорашню бійку мера та голови райради Аккермана на Одещині поліція відкрила два кримінальні провадження. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу ГУНП в Одеській області.

Обом учасникам бійки видали направлення для проходження судово-медичної експертизи для встановлення ступеня важкості отриманих ушкоджень. Поліцейські опитують свідків та учасників події та переглядають зафіксоване відео для встановлення обставин кримінального злочину та повного розслідування.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дії її учасників кваліфіковані за статтею 125 (навмисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Голова Одеської ОВ Максим Марченко вже відреагував на інцидент.

"Доводити свою сили чи сміливість під час війни треба на полі бою, вбиваючи ворогів. Така поведінка неприйнятна ні для кого. Мабуть забули чим треба займатися на своїх посадах? То я нагадаю, реакція у відповідь обов'язково буде, навіть не сумнівайтеся", – сказав Марченко..



Як відреагували учасники конфлікту

Віталій Громадян озвучив звинувачення щодо голови районної ради Григорія Мельниченка. За його словами, той намагався незаконно захопити помешкання місцевого шкірно-венерологічного диспансеру.

"Ви мене обрали для того, щоб я відстоював ваші інтереси. Повірте я ні на хвилинку не сумніваюся, я робитиму це до кінця",
– сказав Громадян " Суспільне ".

За даними " Виборкому ", у Громадяна струс мозку і він перебував у лікарні. Також він додав, що причина конфлікту – нерухомість.

Нагадаємо, що побилися міський голова міста Білгород-Дністровський на Одещині Віталій Громадян та голова районної ради Григорій Мельниченко. Конфлікт розпочався між посадовими особами, що виникли при розгляді питання про фінансування майнового комплексу медичного призначення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах