Біля берегів Одеської області знищили дрейфуючу міну

Біля берегів Одеської області знищили дрейфуючу міну.

Біля берегів Одеської області знищили дрейфуючу міну. Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
08 вересня 2022 19:02

На Одещині сили оборони України виявили і знищили протикорабельну дрейфуючу міну. Про це повідомили у пресслужбі Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Вибуховий снаряд успішно ліквідували представники спеціального підрозділу Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Це вже не перший випадок, коли військовослужбовці національного флоту знищують подібні небезпечні знахідки, які виносить на узбережжя Одещини.

Військово-Морські Сили ЗС України продовжують захищати нашу державу з морського напрямку та вкотре нагадують вам, що перебування на узбережжі та купання в Чорному морі небезпечно для вашого життя та залишаються під забороною", – йдеться у повідомленні на офіційній Facebook-сторінці Військово-Морських. Сил Збройних сил України.

Раніше речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомляв про те, що 8 вересня під час шторму ворожу протикорабельну міну зірвало з якоря і прибило до узбережжя в Одеському районі. Вочевидь, саме цю міну знищили сьогодні фахівці.

Також ми повідомляли про те, що 2 вересня ворожа морська міна, яку зірвало під час шторму з якоря, здетонувала у воді біля одеського узбережжя.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах