Боротьба з COVID-19: скільки кисневих станцій встановили в Одеській області з початку повномасштабної війни

Боротьба із COVID-19: скільки кисневих станцій встановили в Одеській області з початку повномасштабної війни.

Боротьба із COVID-19: скільки кисневих станцій встановили в Одеській області з початку повномасштабної війни. Фото: network.org.ua

Події
21 сiчня 2023 21:07

У період дії воєного стану в лікарнях Одеської області встановили 12 кисневих станцій, а загальна кількість таких станцій у медичних закладах нашого регіону наразі досягла 31. Про це повідомила директор Департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА Наталія Одарій Захар'єва.

На даний момент ситуація із захворюваністю на COVID-19 в Одеському регіоні контрольована. У лікарнях заповнено лише 6% ліжок, призначених для коронавірусних пацієнтів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб знати найважливішу інформацію.

Зараз в Одеській області є 28 закладів охорони здоров'я, які приймають та лікують хворих на коронавірус. Кількість пацієнтів, які перебувають на стаціонарному лікуванні з COVID-19 станом на сьогодні, становить 244 особи: з них 150 осіб з підтвердженим діагнозом, а ще 84 – з підозрою на коронавірус.

Загалом з початку пандемії на Одещині зареєстрували 3 500 047 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, у тому числі – 6 161 летальний кінець та 343 258 випадків одужання.

Нагадаємо, протягом перших двох тижнів 2023 року в Одеській області зареєстрували 285 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, тобто майже на 18% більше, ніж за останні два тижні 2022 року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах