Братчук прокоментував можливість наступу РФ на Одесу

Братчук прокоментував можливість настання РФ на Одесу.

Братчук прокоментував можливість настання РФ на Одесу. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
28 вересня 2022 15:19

Представник голови ОВА Сергій Братчук прокоментував матеріал агентства Bloomberg, в якому йшлося, що після мобілізації президент Володимир Путін хоче кинути свою армію на захоплення Одеси та Харкова.

Братчук зазначив, що Одеса є стратегічно важливим містом – по суті "морською брамою держави". Він наголосив, що система оборони Одеси удосконалюється з кожним днем.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вона вишикувалася з 24 лютого так, щоб жоден ворог не зміг сюди ні по суші, ні по морю проникнути. Сьогодні, коли ми говоримо про морську десантну операцію, ризик цей залишається, адже є чорноморський флот РФ. Але поки що немає приготувань до цієї дуже цінної операції. Крім того, вона має бути забезпечена з суші або з повітря. На суші просування ворога немає, навпаки, на південному напрямку, хоч повільно, але просуваються наші ЗСУ", – зазначив Братчук під час брифінгу.

Він додав, що останніми днями Росія активізувала удари безпілотниками-камікадзе. ППО вже напрацювала алгоритм дій щодо таких атак, але загроза подальших ударних БПЛА зберігається.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах