Черговий ракетний удар: як пройшла ніч в Одесі та області сьогодні

Черговий ракетний удар: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Черговий ракетний удар: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото ілюстративне: molbuk.ua

Події
01 жовтня 2022 09:08

На світанку 1 жовтня російські окупанти завдали удару по Одещині. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Дві ракети, ймовірно, "Іскандер", влучили в об'єкт промислової інфраструктури. Пошкоджено електропідстанцію та кілька довколишніх будівель. В одному з приватних гаражів спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували. Людських втрат немає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук подякував усім, хто дотримувався правил поведінки, не публікував фото та відео з прильотом, а також не поспішав із конспірологічними версіями. Представник ОВА підкреслив, що виключне право повідомляти про обстріли та їх наслідки мають насамперед військове командування та обласна військова адміністрація.

Напередодні наші сили протиповітряної оборони знищили ворожий безпілотник, який намагався вести аеророзвідку.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", у Чорному морі вороже корабельне угруповання з 16 кораблів маневрує в штормових умовах уздовж кримського узбережжя, подалі від наших засобів ураження, ближче до пунктів базування. При цьому три надводних ракетоносії, споряджені 24 "Калібрами" і три великих десантних кораблі, як натяк на безглузду десантну операцію, перебувають у бойовій готовності.

Відео: facebook.com/okPivden

Мінна небезпека зберігається разом із хвилюванням моря. Загроза ракетних ударів, як і атаки дронами-камікадзе, не втрачає актуальності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах