Поблизу Одеси сили ППО знищили російський безпілотник

Поблизу Одеси сили ППО знищили російський безпілотник.

Поблизу Одеси сили ППО знищили російський безпілотник. Фото: t.me/Nazars_look

Події
30 вересня 2022 22:55

Ворог продовжує вести повітряну розвідку, застосовуючи безпілотні літальні апарати. Так, 30 вересня, близько 20:00, у небі біля Одеси сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили над морем російський безпілотник оперативно-тактичного рівня. Про це повідомили у пресслужбі Повітряного командування "Південь".

За попередньою інформацією, наші захисники знищили БПЛА "Орлан-10".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 вересня, під час повітряної тривоги, яка тривала з 22:43 до 00:12, ворог атакував південні області, направивши п'ять дронів-камікадзе по Миколаївщині та два – по Одеській області. Над Одеською затокою сили протиповітряної оборони збили два летючі камікадзе на підльоті до міста. Ще три Shahid-136 збили над Миколаївською областю.

Також 29 вересня, близько 17:00, у Баштанському районі Миколаївської області воїни зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" збили два російські штурмовики Су-25.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах