Декілька хвилин позитиву: Одеський зоопарк випустив новорічний кліп (відео)

Декілька хвилин позитиву: Одеський зоопарк випустив новорічний кліп (відео).

Декілька хвилин позитиву: Одеський зоопарк випустив новорічний кліп (відео). Скриншот відео facebook.com/OdesskijZoopark

Події
31 грудня 2022 21:07

Одеський зоопарк презентував кліп до Нового 2023-го року. Новорічний ролик опублікували на сторінці звіринця у Facebook.

Головним героєм кліпу став кролик, який є символом 2023-го року, а директор зоопарку та його команда цього разу приміряли на себе образи персонажів Льюїса Керролла "Аліса в країні чудес".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Глядачам пропонують заглянути в біолабораторію, в якій розводять кроликів, здатних допомогти знищити ворога, а також познайомитися із завідувачами цієї лабораторії: Капелюшником, роль якого виконав Ігор Бєляков, Червоною Королевою та Алісою.

Відео: facebook.com/OdesskijZoopark

Зазначимо, що у грудні в Одеському зоопарку стався бебі-бум: на світ з'явилися лама і двоє ягнят. Малята вже перебувають у вольєрі, тому їх може побачити кожен відвідувач зоопарку.

Також ми повідомляли про те, що напередодні Хелловіну директор Одеського зоопарку випустив кліп, присвячений знищенню нечисті. За сценарієм, добрі відьми, мольфар і мавка знищують усе зло на Землі, тобто вбивають Путіна та його армію окупантів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах