Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства

Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства.

Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства. Фото: od.npu.gov.ua

Події
07 лютого 2023 15:38

На Одещині сталося два резонансні вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, 41-річний житель Ізмаїла вдарив 38-річну співмешканку ножем у шию, ніж тілесні ушкодження, що завдали сумісності з життям. Випадок стався біля приватного будинку сімейної пари. Закривавлену жінку виявила перехожа та повідомила спецлінію "102".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Виїхавши за вказаною заявницею адресою, поліцейські встановили, що покійниця жила поряд, під час огляду судово-медичним експертом у неї знайшли два ножові поранення в області шиї. Біля вбитої перебував її співмешканець у стані алкогольного сп'яніння. На запитання про те, що чоловік пояснень не давав.

Правоохоронці встановили, що між сімейною парою при вживанні спиртних напоїв за місцем проживання стався конфлікт на ґрунті ревнощів. Сварячись, чоловік із жінкою вийшли на вулицю, де він і завдав їй смертельних ножових поранень.

Фігурант раніше судимий за скоєння крадіжок та умисне вбивство, звільнився з міст позбавлення волі кілька років тому. Свою причетність до скоєного він заперечувати не став.

Слідчі під час огляду місця події вилучили зброю злочину та інші докази. Чоловіку повідомили про підозру в частині першій статті 115 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За навмисне вбивство ізмаїльцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Друге вбивство сталося у Подільську. 3 лютого 38-річна жінка повідомила поліцейським про те, що повернувшись додому, виявила стареньку матір, з якою проживала разом, без ознак життя. Але поліцейські з'ясували, що у сім'ї часто були конфлікти. Розповідаючи про покійницю, дочка нервувала, поліцейські одразу запідозрили її у причетності до загибелі матері.

Зрештою, жінка зізналася: останнім часом рідна людина її дратувала своєю поведінкою, тому вона вирішила її отруїти, розчинивши велику кількість пігулок у їжі. Коли старенька заснула, зловмисниця, щоб довести задумане до кінця, почала душила її рушником. Мати, прокинувшись, почала чинити опір дочці, і та побила її кочергою по голові.

Переконавшись, що потерпіла не подає ознак життя, жінка закрила будинок і пішла гуляти містом, а за кілька годин повернулася і зателефонувала до поліції.

За попереднім висновком судово-медичного експерта, смерть 67-річної жінки настала внаслідок черепно-мозкової травми.

Слідчі повідомили подільчанку про підозру та призначили низку експертиз, у тому числі судово-психіатричну, яка має встановити осудність підозрюваної. На час слідства жінці обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 1
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 2
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 3
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 4
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 5
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 6
  • Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото 7

Дочка вбила матір, чоловік – дружину: на Одещині сталися два вбивства фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах