ДТП із потерпілим та пакунки з наркотиками: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП із потерпілим та пакунки з наркотиками: одеські патрульні відзвітували за добу.

ДТП із потерпілим та пакунки з наркотиками: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
11 червня 2022 12:57

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 834 виклики. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Патрульної поліції Одеської області Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 34 підозрілих громадян, затримали двох осіб з наркотичними речовинами, виявили 12 фактів керування транспортом у нетверезому стані та доставили до відділення поліції десять порушників комендантської години.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

На дорогах міста сталася одна ДТП із потерпілим. Так, на вулиці Люстдорфська дорога сталося зіткнення між автомобілем Hyundai та мопедом. Внаслідок аварії водія двоколісного транспорту доправили до лікарні.

Учора у Суворовському районі патрульні поліцейські затримали підозрілого громадянина. Під час перевірки його речей виявили 24 згортки з речовиною кристалічного походження, ймовірно, наркотичною. Чоловіка передали слідчим для подальшого з'ясування справи, а речовину направили на дослідження.

Вже сьогодні на дороги міста повертаються мотопатрульні. Це поліцейські на мотоциклах, які можуть швидко прибувати на виклики, рухатися у пробках та виконувати свої завдання більш оперативно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах