ДТП із потерпілим та перевірка підозрілих осіб: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП із потерпілим та перевірка підозрілих осіб: одеські патрульні відзвітували за добу.

ДТП із потерпілим та перевірка підозрілих осіб: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
25 червня 2022 14:19

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 980 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції Одеської області Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 56 підозрілих осіб, затримали 12 порушників комендантської години, серед яких двоє мали при собі наркотичні речовини, та зупинили 12 п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

Алла Марченко зазначила, що, на жаль, деяких водіїв не зупиняє навіть війна в країні: вони продовжують нехтувати правилами безпеки та правилами дорожнього руху. Так, учора ввечері на вулиці Пастера патрульні зупинили автомобіль Kia. Як підтвердив драгер, водій був у стані алкогольного сп'яніння. Показник алкоголю в його крові становив 2,12 проміле, тоді як, згідно з українським законодавством, кількість алкоголю в крові водія не повинна перевищувати 0,2 проміле.

Учора на Польському узвозі поліцейські вдень зупинили автомобіль Ford, за кермом якого була жінка із явними ознаками алкогольного сп'яніння. Драгер показав результат – 1,89 проміле.

Сьогодні вночі на Миколаївській дорозі сталося зіткнення двох автомобілів. Як з'ясували патрульні, один із водіїв був п'яний: у його крові виявили 1,94 проміле алкоголю. Обох водіїв усунули від керування транспортними засобами. Також кожен із них отримав адміністративні матеріали та відповідатиме за це правопорушення у суді.

Спікер патрульної поліції нагадала, що за керування автомобілем у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння передбачено штраф у розмірі від 17 тисяч гривень та позбавлення права керувати транспортним засобом на строк від одного року.

На дорогах міста сталася одна ДТП із потерпілими. Так, учора на Миколаївській дорозі водій автомобіля Chevrolet під час маневру не переконався у безпеці та не дав переваги у русі мотоциклу, який рухався у прямому попутному напрямку. У результаті сталося зіткнення. Водія мотоцикла госпіталізували.

Патрульні поліцейські продовжують перевіряти осіб, які можуть бути причетними до співпраці із країною-агресором. Так, сьогодні вночі на вулиці Висоцького патрульні зупинили перехожого, який порушував комендантську годину. Під час перевірки з'ясувалося, що раніше він служив у РФ. Також у його телефоні виявили активне листування з росіянами та перерахування коштів. Для з'ясування всіх обставин чоловіка доставили до відділення поліції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах