ДТП із потерпілими та затримання закладників: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП із потерпілими та затримання закладників: одеські патрульні відзвітували за добу.

ДТП із потерпілими та затримання закладників: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
18 червня 2022 12:37

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 980 викликів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції в Одеській області Аллу Марченко.

Також правоохоронці затримали вісім порушників комендантської години, перевірили 47 підозрілих осіб та зупинили сімох п'яних водіїв.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: facebook.com/odesapolice

На дорогах міста сталося три ДТП із потерпілими. Так, учора вранці на регульованому перехресті Адміральського проспекту та вулиці Краснова сталося зіткнення автомобілів Skoda та Mercedes. Внаслідок аварії до лікарні доставили жінку, яка була за кермом автомобіля Mercedes. На регульованому перехресті вулиць Балківської та Бабеля автомобіль Nissan зіштовхнувся із мотоциклом. За попередньою інформацією, водій автомобіля Nissan під час маневру не надав перевагу в русі мотоциклу. Внаслідок зіткнення водія двоколісного транспорту госпіталізували. Ще одна ДТП сталася на перехресті вулиць Сахарова та Висоцького. Водій автомобіль "ВАЗ" наїхав на пішохода, який перетинав проїжджу частину пішохідним переходом. Внаслідок аварії пішохода доправили до лікарні. У всіх випадках на місці ДТП працювали слідчі.

За добу патрульні поліцейські виявили трьох людей із наркотичними речовинами. Так, учора вдень на вулиці Балківській під час перевірки речей чоловіків патрульні поліцейські виявили 26 пакунків із наркотичною речовиною. Також у телефоні одного із затриманих було виявлено фотографії з місцями закладки. Фігурант зізнався, що розкладав закладки із наркотичною речовиною фен. Також учора на Привокзальній площі затримали жінку, у речах якої знайшли пакунки із метадоном. Усіх підозрюваних у розповсюдженні наркотиків передали слідчим для подальшого з'ясування обставин.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах