ДТП з пішоходами та хуліган із холодною зброєю: одеські патрульні відзвітували за добу

ДТП із пішоходами та хуліган із холодною зброєю: одеські патрульні відзвітували за добу.

ДТП із пішоходами та хуліган із холодною зброєю: одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: cкріншот відео патрульної поліції

Події
14 червня 2022 10:26

Минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 1003 виклики. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на спікера Патрульної поліції на Одещині Аллу Марченко.

Також правоохоронці перевірили 28 підозрілих громадян, затримали двох осіб з наркотичними речовинами, виявили 18 фактів керування транспортом у нетверезому стані та доставили до відділення поліції п'ять порушників комендантської години.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Антирекордсменом доби став п'яний водій Rover, якого зупинили на вулиці Пирігівській в Одесі. Драггер показав результат у 2, 32 проміле алкоголю у крові.

На дорогах сталися дві аварії із постраждалими. Вдень 14 червня на вулиці Овідіопольській дорозі зіткнулися Hyundai та мотоцикл. Водій авто порушив правила дорожнього руху. Він перетнув дві суцільні смуги, що розділяли проїзну частину, і зіткнувся з мото.

Внаслідок аварії водія двоколісного з травмами різного ступеня тяжкості відвезли до медичного закладу. На місці працював слідчий.

Увечері 13 червня на вулиці Архітекторської водій авто ВАЗ не поступився дорогою двом пішоходам, які йшли "зеброю". У результаті вони потрапили до лікарні, на місці працював слідчий.

Також учора ввечері на проспекті Небесної сотні п'яний чоловік лякав перехожих холодною зброєю. Його затримала поліція.

Відео: facebook.com/odesapolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах