Дві ДТП та затримання ймовірного шпигуна РФ: одеські патрульні відзвітували за вихідні

Дві ДТП та затримання ймовірного шпигуна РФ: одеські патрульні відзвітували за вихідні.

Дві ДТП та затримання ймовірного шпигуна РФ: одеські патрульні відзвітували за вихідні. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
08 серпня 2022 11:54

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1997 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 92 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 27 порушників комендантської години, виявили 27 п'яних водіїв, а також виявили дев'ять фактів пов'язаних із розповсюдженням та вживанням наркотичних речовин.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Антирекорд поставив водій легкового автомобіля, якого зупинили у Приморському районі. У його крові виявили 2, 90 проміле алкоголю, що у 14 з половиною разів вище за норму.

За вихідні сталося дві ДТП із постраждалими. Увечері в суботу на перетині вулиць Генерала Петрова та Радісної зіткнулися три авто. До лікарні потрапив водій Mitsubishi. А в неділю вдень на вулиці на вулиці Балтській водій мопеда не впоралася з керуванням та впала.

Сьогодні вночі на трасі Здоров'я патрульна поліція затримала порушника комендантської години. У його телефоні знайшли багато фото об'єктів інфраструктури з підозрілими позначками. Також у його телефоні виявили активне спілкування з абонентами РФ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах