Двоє мешканців Одеси мріяли про російську імперію в "Однокласниках" та "Вконтакті"

Двоє мешканців Одеси мріяли про російську імперію в "Однокласниках" та "Вконтакті" - фото

Двоє мешканців Одеси мріяли про російську імперію в "Однокласниках" та "Вконтакті" - фото

Події
24 серпня 2022 11:14

Двоє мешканців Одеси писали у мережі про те, що хочуть до російської імперії. Тепер вони протягом 10-ти та 15-ти років не мають права обіймати низку посад. Про це повідомляє " УСІ ".

Так, один із агітаторів писав антиукраїнські повідомлення у соцмережі "Вконтакте". Сам чоловік народився у російському Владивостоці, але мешкає в Одесі і є громадянином України. Він активно публікував символіку з літерою z та прославляв російську армію, на яку нібито чекають в Україні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Де одного разу було піднято прапор імперії, там він спущений бути не повинен", – йдеться в одному з його повідомлень. На фото до повідомлення було знято відомі будівлі Одеси.

Протягом 10 років чоловік не має права обіймати посади в державних органах влади та органах місцевого самоврядування.

Ще один агітатор проводив публікації у соцмережі "Однокласники". Він називав російських солдатів "братиками" і дуже переживав, що вони гинуть. До того ж він публікував символіку z та вважав, що українські міста мають увійти до складу Росії.

Чоловік народився у Чернівцях та проживає в Одесі.

"У місті Маріуполь героїчно загинув солдат з Іркутська. Під час зачистки міста Маріуполь він та його товариші натрапили на загін українських нацистів. Рятуючи пораненого та своїх товаришів, він героїчно ліг на гранату", – ось одне з його повідомлень.

За рішенням суду чоловік не має права протягом 15 років обіймати посади в державних органах влади та в органах місцевого самоврядування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах