Джиган, який народився в Одесі, потрапив під санкції РНБО

Джиган, який народився в Одесі, потрапив під санкції РНБО.

Джиган, який народився в Одесі, потрапив під санкції РНБО. Фото: teleprogramma.pro

Події
09 сiчня 2023 10:44

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію санкції РНБО проти 119 російських діячів культури та спорту, серед яких реп-виконавець Джиган, який народився в Одесі.

Під обмеження також потрапили Жанна Бадоєва, Баста, Ірина Аллєгрова, Дмитро Білан, Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров, Михайло Галустян, Дмитро Кисельов та Євген Петросян.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Справжнє ім'я виконавця – Денис Устименко-Вайнштейн. Він народився 2 серпня 1985 року в Одесі. 2007 року закінчив факультет фізичної культури ЮНПУ імені Ушинського. У тому ж році почав виступати на сценах та випускати пісні. З семи років почав займатися спортом: боксом, тай-боксом та кікбоксингом. Має титул – Майстер спорту України з кікбоксингу. Батьки співака досі мешкають в Одесі.

Зазначимо, що виконавець не тільки ніяк не коментує війну в Україні, то ще й святкує Дні Народження тортами у вигляді ракет і вкрай дивно реагує на повідомлення своїх співвітчизників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах