Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі що з транспортом у четвер

Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі що з транспортом у четвер.

Екстрені відключення: яка ситуація зі світлом в Одесі що з транспортом у четвер. Фото: freepik.com

Події
01 грудня 2022 08:08

У четвер, 1 грудня, в Одесі та області знову вводять екстрені відключення світла. Це означає, що графіки стабілізаційних відключень поки що не діють. Електротранспорт сьогодні вийшов на роботу. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі" та пресслужба міськради.

Так, запуск роботи електротранспорту пов'язаний із збільшенням лімітів енергоспоживання. Перевірити наявність поточних вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

З 1 грудня електропостачання на Одещині планують подавати мінімум двічі по чотири години на добу. Ситуація в енергосистемі залишається дуже складною.

Для кожного мешканця планують подавати електропостачання щонайменше двічі по чотири години на добу, а перерва без світла триватиме не більше восьми-восьми з половиною годин. Відключення відбуватимуться для всіх клієнтів по черзі день та ніч протягом тижня.

Такого графіка дотримуватимуться доти, доки ситуація в енергосистемі не стабілізується. Тільки після цього зможуть поновити стабілізаційні відключення.

Також споживачів просять не включати одночасно всі електроприлади після включення світла, оскільки це може призвести до аварійної ситуації у мікрорайоні чи будинку.

Під час свого вечірнього звернення до мешканців регіону голова Одеської ОВ Максим Марченко вкотре зупинився на питанні відновлення електропостачання. За словами керівника області, для запровадження погодинних графіків на Одещині не вистачає необхідної потужності.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах