Генштаб: окупанти хочуть захопити Миколаїв та піти у наступ на Одесу

Генштаб: окупанти хочуть захопити Миколаїв та піти у наступ на Одесу.

Генштаб: окупанти хочуть захопити Миколаїв та піти у наступ на Одесу. Фото: odessa.dozor.ua

Події
10 червня 2022 10:00

Росіяни хочуть вийти на Одесу, спочатку опанувавши Херсонську область і Миколаїв. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на заступника начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова.

"Незважаючи на те, що активних бойових дій у південних регіонах російські окупанти не роблять, ворог і надалі прагне захопити Миколаїв, тим самим створити сприятливі умови для наступу на Одесу", – заявив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Громова, зараз російські окупанти на Запорізькому, Миколаївському та Криворізькому напрямках ведуть позиційну оборону. Ворог б'є вогнем по підрозділах наших захисників та захисниць, зосереджуючи свої зусилля на утриманні зайнятих рубежів на Півдні нашої держави.

Водночас, зазначив представник управління Генштабу ЗСУ, росіяни не залишають спроб відновити наступальні дії у цих напрямках – ймовірно, з метою виходу на адміністративний кордон Запорізької області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах