Готуються до атаки: яка ситуація у Чорному морі 11 січня

Готуються до атаки: яка ситуація у Чорному морі 11 січня.

Готуються до атаки: яка ситуація у Чорному морі 11 січня. Фото: Дмитро Мілютін/facebook.com

Події
11 сiчня 2023 16:12

Сили оборони фіксують підготовку росіян до нової масованої ракетної атаки, корабельне угруповання ворога на переспорядженні. Про це повідомила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

Так, за її словами, РФ застосовує безпілотники для розвідки. Швидше за все, під ударом знову будуть об'єкти критичної інфраструктури. Також будуть спроби виявити та знищити наші кошти ППО.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, корабельному угрупованню в морі заважає шторм, тому зараз у ньому є лише один корабель. При цьому всі ракетоносії перебувають у пунктах морського базування. Щоправда, ситуація може змінитися будь-якої миті.

Штормова погода триватиме до кінця тижня. Тому одеситів просять відкласти прогулянки біля моря, тому що морські міни у такий шторм можуть частіше детонувати на узбережжі. Морські міни, розставлені ворогом ще на початку березня, є якірними. Але Гуменюк наголосила, що військові не знають стовідсотково, яке озброєння ще застосовано ворогом. Тому такі міни часто зривають штормом і їх прибивають до берега, від легкого дотику вони можуть здетонувати. Їхні уламки розносить на 100-150 метрів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах