Ізмаїльського педофіла відправили на 6,6 років за ґрати

Ізмаїльського педофіла відправили на 6,6 років за ґрати.

Ізмаїльського педофіла відправили на 6,6 років за ґрати. Фото: gettyimages.com

Події
02 сiчня 2023 17:44

Суд визнав винним 43-річного мешканця Ізмаїльського району Одеської області у розбещенні 13-річної дівчинки. Про це повідомляє пресслужба прокуратури.

Так, вирок Ізмаїльського міськрайонного суду Одеської області чоловік засудили до шести років та шести місяців позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У судовому засіданні прокурорами довели, що 43-річний зловмисник протягом тривалого часу, до травня минулого року, будучи напідпитку, за місцем проживання, із застосуванням сили та загроз фізичного покарання, систематично вчиняв розпусні дії щодо своєї приймальної дочки.

Відомості про чоловіка будуть включені до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Нагадаємо, що 54-річного жителя міста Білгород-Дністровський Одеської області підозрюють у розбещенні та домашньому насильстві щодо 12-річної падчериці. Зловмисник майже два роки, з весни 2020 року по грудень 2021 року, за місцем проживання систематично чинив розпусні дії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах