В Одесі у вихідні сталося шість ДТП: є загиблий

Як пройшли вихідні патрульні в Одесі.

Як пройшли вихідні патрульні в Одесі. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
05 грудня 2022 13:52

За минулі вихідні патрульні поліцейські Одеси опрацювали 1327 викликів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Також правоохоронці перевірили 47 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 22 порушників комендантської години, виявили шість фактів незаконного обігу наркотичних речовин. Протягом вихідних патрульні виявили 30 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За добу сталося шість ДТП із потерпілими. У суботу вдень на проспекті Небесної сотні водій авто Nissan не впорався з керуванням та наїхав на стовп. Водія госпіталізували. У суботу ввечері, на перехресті Успенської та Рішельєвської вулиць, зіткнулися легковики Volkswagen та BMW. Пасажир Volkswagen потрапив до лікарні. У суботу ввечері на перехресті вулиць Балківської та Розкидайлівської зіткнулися автомобілі Renault та Mitsubishi. Водій авто Mitsubishi звернулася за медичною допомогою. Увечері в суботу водій автомобіля Hyundai, на перехресті вулиць Говорова та Академічної наїхав на пішохода. Чоловіка госпіталізували. У неділю ввечері на вулиці Михайлівський водій автомобіля Volkswagen також наїхав на трьох пішоходів. Постраждалих доправили до лікарні.

Сьогодні вранці, на автодорозі Київ-Одеса, 406 км у напрямку Одеси сталася ДТП за участю вантажівки SCANIA з напівпричепом та автомобілем Audi. Троє людей потрапили до лікарні, одна людина загинула. На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Вчора ввечері на вулиці Люстдорфська дорога під час перевірки підозрілих осіб патрульні виявили у них сап-пакети з речовиною білого кольору, ймовірно наркотичного походження. Чоловіка та жінку передали слідчим для подальшого розгляду справи.

Вчора вдень у Малинівському районі патрульні поліцейські звернули увагу на підозрілу особу, яка, побачивши службовий автомобіль, намагалася втекти. Чоловіка затримали і під час поверхневої перевірки та знайшли у нього шість пакунків із речовиною зеленого кольору рослинного походження. Чоловік повідомив, що це закладки. У його мобільному телефоні знайшли чат із листуваннями та фотографіями місць, де він розкладав пакети з, ймовірно, наркотичною речовиною. На місце викликали слідчо-оперативну групу.


Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах