Яка ситуація в Одеській області на кордоні з Придністров'ям зараз

Яка ситуація в Одеській області на кордоні з Придністров'ям зараз.

Яка ситуація в Одеській області на кордоні з Придністров'ям зараз. Фото: yug.today

Події
20 липня 2022 17:27

Сьогодні ситуація на ділянці кордону з Молдовою в районі Придністров'я залишається стабільною, провокації не помічені. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на слова представника Держприкордонслужби Андрія Демченка в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Провокацій на кордоні ми не фіксуємо. Як на кордоні з Білоруссю, так і на кордоні з Молдовою в межах Придністровського сегменту посилено охорону як з боку підрозділів ДПСУ, так і ЗСУ, робиться все необхідне для того, щоб зміцнити цей напрямок і, звичайно, бути готовим, якщо із цих напрямків хтось спробує або вторгнутися на територію України, або робити провокації", - сказав Демченко.

Раніше ми повідомляли, що на території так званого Придністров'я у напрямку Одеської області розгорнули та привели до бойової готовності шість батарей реактивного залпового вогню "Град", три гаубиці Д-44 та залучили 600 військовослужбовців. Проте експерти вважають, що підстав для занепокоєння немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах