Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку

Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку.

Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку. Фото: facebook.com/lesya.verba

Події
29 травня 2022 16:23

Одеські художниці Леся Верба та Ірина Вишневська організували в Нью-Йорку виставку Ukraine. Identification code, на якій презентували проект 18 українських митців Wall of posters та музично-поетичний перформанс. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Лесю Вербу.

Захід відбувся в галереї приміщення бутика Evans Real Estate 28 травня. Виставка пройшла під патронатом спільноти Ukrainian Jersey City, яка надає фінансову підтримку Збройним Силам України та українцям, які постраждали під час війни.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

  • Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку фото
  • Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку фото 1
  • Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку фото 2
  • Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку фото 3
  • Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку фото 4

Художниці з Одеси організували благодійну виставку в Нью-Йорку фото

Фото: facebook.com/lesya.verba

Під час заходу Ірина Вишневська представила розпис на домотканих килимах та нову серію робіт на полотні "Фрукти", а Леся Верба презентувала роботи на полотні, колажі з текстилю та у стилі асамбляж. Також на виставці були представлені роботи Тетяни Молодої, Ірини Рогави, Елеонори Бутенко, Олени Кістер, Андрія Рафаеля, Ольги Потєхіної, Олени Сердюченко, Тетяни Русановської, Наталії Ковалік, Ксенії Стоянової, Ангели Ганіної, Богдана Аксанюка, Діани Матковської, Ірини Потапенко, Артура Зеркалова та Євгенії Колесник. Музичну атмосферу створила музично-поетичну вистава від міжнародної театральної компанії Anomalous Co, в рамках якої прозвучали авторські пісні та козацькі балади під бандуру.

За словами Лесі Верби, проект Wall of posters народився у квітні. Тоді ж відбулася перша експозиція принтів робіт українських художників. Художниця зазначила, що не всі мають можливість придбати картину на полотні, але легко зробити корисне та приємне придбання – благодійний внесок, частина якого йде і авторам робіт, і на допомогу в благодійний фонд Ukrainian Jersey City. На даний момент експозиція "жива" і постійно оновлюється, оскільки більшість робіт було створено під час війни. Наразі в цьому проекті беруть участь 18 художників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах