Київський суд наклав арешт на кілька готелів Одеси, які належать росіянам

Київський суд наклав арешт на кілька готелів, які належать росіянам.

Київський суд наклав арешт на кілька готелів, які належать росіянам. Фото: booking.com

Події
13 липня 2022 20:32

Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно чотирьох одеських готелів, які належать громадянам РФ. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

Так, суд заарештував готельний комплекс " Аркадія ", готель " Центральний ", а також готелі " Моцарт " та " Одеса ".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, слідство встановило, що на території Одеської області невстановлені досудовим розслідуванням особи здійснювали діяльність, метою якої була організація протиправних механізмів, спрямованих на незаконне виведення коштів з території України. Зокрема, йдеться про фінансування дій, які сприяють насильницькій зміні чи поваленню конституційного ладу, захопленню державної влади, зміні державних кордонів України, а також легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Відповідно до матеріалів, наданих Департаментом стратегічних розслідувань Нацполіції, з'ясувалося, що на території Одеської області функціонують чотири готелі, бенефіціарними власниками яких є громадяни РФ.

Також під час досудового розслідування стало відомо, що зазначені готелі передано в іпотеку двом російським суб'єктам господарської діяльності. Наявність такої схеми не виключає можливості здійснення постійних платежів на користь підприємств РФ та подальшого фінансування збройної агресії проти України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах