Контрафакт на 350 тисяч гривень: на Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь

Контрафакт на 350 тисяч гривень: на Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь.

Контрафакт на 350 тисяч гривень: на Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
13 листопада 2022 10:11

На Одещині прикордонники запобігли розповсюдженню контрафактних цигарок і алкоголю на суму понад 350 тисяч гривень. Про це повідомили у пресслужбі Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, прикордонники Ізмаїльського прикордонного загону спільно з поліцейськими Вилківської ОТГ зупинили мікроавтобус Volkswagen, набитий тютюновими виробами і алкогольною продукцією без акцизних марок.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Документів на товар 37-річний водій при собі не мав. Загалом правоохоронці виявили 4 730 пачок цигарок в асортименті, 20 літрів спирту і 60 літрів алкогольної речовини, ймовірно, коньяку.

На Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь.На Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Попередня сума вилученого товару становила понад 350 тисяч гривень. За фактом кримінального злочину, передбаченого частиною першою статті 204 Кримінального кодексу України ("Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів"), охоронці державних рубежів направили повідомлення в поліцію.

На Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь.На Одещині намагалися нелегально провезти через кордон цигарки і алкоголь. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

За законом за таке порушення передбачено покарання у вигляді штрафу від п'яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією і знищенням незаконно виготовлених товарів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах