Кораблі РФ "йдуть" на Одесу: ОК "Південь" відреагували на черговий фейк

Кораблі РФ "йдуть" до Одеси: ОК "Південь" відреагували на черговий фейк.

Кораблі РФ "йдуть" до Одеси: ОК "Південь" відреагували на черговий фейк. Фото ілюстративне

Події
21 червня 2022 09:29

Увечері у понеділок, 20 червня, у мережі поширилася фейкова інформація про те, що Росія нібито вивела весь свій Чорноморський флот із портів та направила його у бік Одеси. Наголошувалося, що кораблі окупантів рухаються до міста з повним боєкомплектом. Про це повідомляє Vgorode.

Зокрема, це повідомлення поширив колишній ватажок "ДНР" Ігор Гіркін (Стрілков). Він писав, що це пов'язано з необхідністю "відстояти" острів Зміїний, який зараз зайняли російські окупанти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вночі в Оперативному командуванні "Південь" відреагували на цю інформацію, назвавши її "вкиданням". В останньому зведенні сказано, що більшість Чорноморського флоту РФ, всупереч панічним повідомленням ворожої пропаганди, знаходиться в пунктах базування.

Зараз у північно-західній частині Чорного моря знаходиться корабельне угруповання противника, яке складається з п'яти кораблів, одного підводного човна та чотирьох великих десантних кораблів.

Водночас, загроза ракетного удару з боку РФ залишається актуальною. Також не виключена і спроба висадки ворожого десанту.

Про те, що всі шість носіїв крилатих ракет РФ вишикувалися в Чорному морі і швидше за все готують масований пуск ракет, повідомляв і радник голови Офісу Президента Олексій Арестович. При цьому додав, що на Одесу вони не йдуть, але небезпека від цього не стає меншою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах