Критерії вибору пральної машини

Критерії вибору пральної машини.

Критерії вибору пральної машини. Фото: pexels.com/Фотограф Tima Miroshnichenko

Події
25 липня 2022 11:15

Зараз пральна машина є в кожному будинку і сучасні господині навіть уявити не можуть, як це прати все руками. На щастя, уявляти і відчувати на собі подібні подвиги не потрібно, адже можна просто купити пральну машину та звільнити себе від цього не найвдячнішого заняття.

Критерії вибору пральної машини.Критерії вибору пральної машини. Фото: pexels.com/Фотограф Tima Miroshnichenko

Як вибрати пральну машину


Насамперед варто визначитися з розмірами машини та типом. На цьому ж етапі доведеться зробити вибір між машиною, що окремо стоїть і вбудовується. Як правило, вбудовані пральні встановлюють на кухні, але в країнах СНД це не найпоширеніший варіант. Найчастіше машину ставлять у ванній, іноді під стільницю разом із раковиною. Для невеликих ванних кімнат створено машини зменшених габаритів.

Більшість моделей заввишки від 81 до 85 см, але це стандартні моделі. Якщо вас цікавить компактна машина для установки під раковину, її висота не перевищить 70 см. Пральні машини, що вбудовуються, обладнані ніжками. Їхня висота регулюється, що дозволяє підігнати машину під висоту гарнітура. При виборі моделі з верхнім завантаженням потрібно залишати запас простору з урахуванням відкритої кришки. Взагалі навіть при покупці машини з горизонтальним завантаженням заздалегідь переконайтеся, що у вас буде достатньо місця для відкривання кришки.

Всім покупцям потрібно знати, що машини з верхнім завантаженням мають дві важливі переваги. По-перше, всі подібні моделі дозволяють додавати білизну, навіть коли прання вже почалося. При цьому зупиняти програму не потрібно, просто відкрийте кришку та покладіть випадково знайдену річ. А по-друге, користуватися машинкою набагато простіше, тому що нахиляються для завантаження та вивантаження білизни не потрібно. Ця перевага особливо важлива для людей старшого віку. Звичайно, вертикальна пралка не може бути вбудовуваною, а ще її поверхню не отримати використовувати як поличку для зберігання.

І в машини з фронтальним завантаженням можна додати речі, коли програму прання вже запущено. Щоправда, ця функція є поки що не у всіх моделях.

Зверніть увагу на глибину машини, адже від неї залежатиме обсяг білизни, допустимий для завантаження. Компактні пристрої глибиною до 40 см можуть прати не більше ніж 5 кг білизни. Для однієї чи двох людей цього достатньо. За глибини до 50 см можна завантажити 6-7 кг білизни. Але якщо у вас велика родина, потрібна машинка завглибшки 60 см, в ній можна випрати в одне завантаження до 10 кг білизни.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах