Лідера фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ

Лідера фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ.

Лідера фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ. Фото: facebook.com/oschadbank

Події
13 червня 2022 12:24

За захист України нагородили одесита Сергія Шуляка, який очолює фанатський рух футбольного клубу "Чорноморець". Так, він одержав орден "За мужність" ІІІ ступеня. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу "Ощадбанку".

Так, президент України Володимир Зеленський підписав указ про вручення нагороду одеситу за особисту мужність та самовіддані дії при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також за вірність військовій присязі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Захисник України працює на посаді заступника начальника відділу Одеського обласного управління "Ощадбанку" з 2015 року.

25 лютого після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Сергій вступив у військкомат, щоб вступити до лав Збройних Сил України. Перший бойовий досвід він здобув, захищаючи землі у районі села Олександрівка Херсонської області.

Лідери фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ.Лідери фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ. Фото: facebook.com/oschadbank



Лідери фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ.Лідери фанатів "Чорноморця" нагородили орденом: він тепер у ЗСУ. Фото: facebook.com/oschadbank

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах