Любителю запускати салюти в Одесі вручили підозру: що йому загрожує

Любителю запускати салюти в Одесі вручили підозру, що йому загрожує.

Любителю запускати салюти в Одесі вручили підозру, що йому загрожує. Ілюстративне фото: Олександра Дедюліна

Події
02 лютого 2023 12:11

Чоловіку, який під час повітряної тривоги запустив в Одесі салют, поліцейські повідомили про підозру у хуліганстві. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції на Одещині.

Так, хулігану загрожує штраф від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом терміном до шести місяців, або обмеженням волі терміном до п'яти років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 25 січня після 10 години вечора під час повітряної тривоги у дворі багатоповерхівки на вулиці Генерала Бочарова 36-річний місцевий житель запустив феєрверк. Про це у територіальний підрозділ поліції повідомили очевидці. Особу правопорушника правоохоронці встановили вже наступного дня. Чоловік пояснив свій вчинок тим, що в такий спосіб, перебравши з горілкою, відзначив День Тетяни.

За цим фактом поліцейські розпочали провадження та повідомили фігуранту про підозру у хуліганстві, тобто грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжується винятковим цинізмом.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17000 – 34000 гривень) або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах