Мешканцям Криму пропонують евакуюватись через Одесу: розклад

Мешканцям Криму пропонують евакуюватись через Одесу.

Мешканцям Криму пропонують евакуюватись через Одесу. Фото: censor.net

Події
19 вересня 2022 16:56

"Укрзалізниця" запропонувала мешканцям окупованого Криму евакуацію через Одесу, Кривий Ріг та Запоріжжя. Про це повідомили у пресслужбі відомства.

Так, мешканці окупованого Криму матимуть змогу скористатися безкоштовними евакуаційними рейсами. Це запропонував голова правління компанії Олександр Камишин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ми запускаємо програму евакуації громадян України, які мешкають у Криму. Безкоштовний проїзд, гаряче харчування в дорозі, безкоштовна медична допомога, підйомні від "Укрпошти" та турбота наших залізничників", – сказав він.

У прес-службі Укрзалізниці повідомили, що всі українці, які мешкають в АР Крим, можуть виїхати на територію України наступними рейсами:

– до Києва о 21:01;
– до Рахова о 14:54;
– до Ужгорода о 15:54;
– до Львова о 20:45.

Мешканцям Криму пропонують евакуюватись через Одесу: розклад.Мешканцям Криму пропонують евакуюватись через Одесу: розклад. Фото: t.me/zalizni_zminy



2 вересня Камишин відвідав з інспекцією вокзали Запоріжжя та Кривого Рогу, які стануть опорними мешканців Криму, які вирішать виїхати з півострова. Одесу він поки що не відвідав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах