Можуть підвозити воду: мер Одеси розповів про наслідки сьогоднішнього обстрілу

Можуть підвозити воду: мер Одеси розповів про наслідки обстрілу.

Можуть підвозити воду: мер Одеси розповів про наслідки обстрілу. Фото: grad.ua

Події
05 грудня 2022 21:44

Якщо ситуація не покращає, в Одесі організують підвезення води у всі райони за допомогою спецмашин. Про це повідомляє мер Одеси Геннадій Труханов, який звернувся до городян щодо наслідків сьогоднішньої ракетної атаки росіян.

Мер провів засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків ракетного обстрілу. За його словами, ситуація у місті важка, але контрольована. Усі комунальні служби міста працюють у цілодобовому режимі, щоб якнайшвидше повернути світло, тепло та воду до будинків одеситів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Шановні одесити! Ворог вкотре завдав удару по критичній інфраструктурі. Через відсутність електроенергії в Одесі зупинено роботу котелень КП "Теплопостачання міста Одеса". Роботу електротранспорту зупинено. У місті також відсутня вода. Якщо ситуація не покращиться, підвіз води у всі райони міста буде вироблятись спеціалізованими машинами.В даний час в Одесі працює оперативний штаб.Усі працівники ДПЕК, Інфоксводоканалу та наші комунальні служби працюють у цілодобовому режимі.У місті є Пункти Незламності, де можна зігрітися та підзарядити гаджети.Ситуація важка, але контрольована. : жодної паніки! Ми повинні залишатися міцними та згуртованими. Такими, якими не хоче нас бачити ворог. Ми – українці. Ми – одесити. І у нас немає іншого шляху, крім Перемоги. Тримаємося разом і допомагаємо один одному., - Заявив мер.

Секретар РНБО Олексій Данилов заявив, що після атаки росіян будуть невеликі проблеми з Одеською областю, але в інших регіонах їх немає.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах